Omilos

About This Project

This is an area next to Pamvotis lake, which houses a restaurant and a bar.

Since the beginning, the key elements of the design have been the distinct separation of the functions and the integration within the landscape. Particular islets were created within a green environment which easily became part of it by using natural materials and neutral colour tones.

The use of gabion boxes with natural filling stones, “sarazaneti”, coconut leaves called “makouti”, wood, as well as forged cement, each one has its own distinctive role, achieve in the best possible way the desired effect. Makouti, the unifying element of the separate spaces, covers the ceilings, creating an interesting game, interacting with the natural elements.

The design of the lighting and the intense colours, add their own style and enhance the summer mood of the space.

Location

Ioannina

Year

2013

Type

Bar Resto

Category
Professional spaces
Let's design something awesome!