Archive

Το κατάστημα 555 τ.μ βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης της Πρέβεζας και αποτελεί τμήμα διώροφου νεοκλασικού κτιρίου. Ο ανασχεδιασμός είχε ως βασικό στόχο τη δημιουργία ενός χώρου σύγχρονου αλλά και ταυτόχρονα οικείου, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της περιοχής. Η αρχιτεκτονική σύνθεση...

Στην πόλη της Άρτας και δίπλα στο ποτάμι της βρίσκεται ένας ‘all day’ χώρος που αποτέλεσε τον ‘καμβά’ μιας ενδιαφέρουσας ανακαίνισης. Στόχος από την αρχή υπήρξε η πλήρης αναδιαμόρφωση του χώρου και η δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας με κλασική κομψότητα και μίνιμαλ αισθητική, συνδυασμένες με...

Στο υπερυψωμένο ισόγειο μιας πολυκατοικίας της δεκαετίας του’70, ένα παλιό διαμέρισμα με ανεξάρτητη είσοδο αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου διαβίωσης, που αναμιγνύει ετερόκλητα στοιχεία. Εξωτερικά, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό  του κτηρίου με τοποθέτηση θερμοπρόσοψης και...

Το κατάστημα ROUNTOS WOODEN FLOORS βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι στο ισόγειο γωνιακού κτιρίου με εσωτερικό πατάρι. Πρωταρχικό ρόλο στον σχεδιασμό του καταστήματος αποτέλεσε η ανάδειξη των ίδιων των προϊόντων της επιχείρησης, τόσο ως έκθεμα αλλά και ως αναπόσπαστο κατασκευαστικό κομμάτι της σχεδιαστικής πρότασης....

Σε μια κεντρική τοποθεσία του αστικού ιστού της Άρτας, τέθηκαν κάποιες προκλήσεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κλαμπ, οι οποίες απαντήθηκαν μέσα από έναν έξυπνο και ευφάνταστο σχεδιασμό. Βασικά στοιχεία του concept υπήρξαν από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού η σωστή διαχείριση του φωτισμού, καθώς αποτελεί...

Το δερματολογικό ιατρείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων, σε όροφο ενός τυπικού κτιρίου γραφείων με έντονο το αστικό περιβάλλον γύρω του. Στόχος υπήρξε από την αρχή η δημιουργία ενός μοντέρνου χώρου με οικεία ατμόσφαιρα και διαχρονικά στοιχεία. Η λειτουργική οργάνωση, εξίσου σημαντική,...

Πρόκειται για έναν πολυχρηστικό χώρο σε έναν κατάφυτο κολπίσκο στην περιοχή των Συβότων. Χώροι φαγητού, καφέ και χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα ανασχεδιάστηκαν κατάλληλα για να δημιουργήσουν ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον.   Βασική κατεύθυνση αποτέλεσε ο σεβασμός στο φυσικό τοπίο και η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του....

Ένας χώρος για παιχνίδι είναι πάντα ευπρόσδεκτος μέσα στον σύγχρονο αστικό ιστό.Έτσι, ένας πρώην βιομηχανικός χώρος μετατράπηκε σε ένα πολυλειτουργικό χώρο με ποίκιλλα χρώματα και υφές. Στα 450 τετραγωνικά του εντάχθηκαν ένας χώρος άθλησης, μία αίθουσα εκδηλώσεων και ένα καφέ με πολλά παιχνίδια. Η είσοδος «ανοίγει»...

Let's design something awesome!